Ajánlat kéréseÁRAJÁNLAT ÉS SZAKTANÁCSADÁS KÉRÉSE TELEFONON


ÁRAJÁNLAT ÉS SZAKTANÁCSADÁS KÉRÉSE SZEMÉLYESEN


ÁRAJÁNLAT ÉS SZAKTANÁCSADÁS KÉRÉSE E-MAILBEN


ÁRAJÁNLAT ÉS SZAKTANÁCSADÁS KÉRÉSE ADATLAPON

 


Tisztlet Vásárlók!


A szigetelesbolt.hu alapvető célja, hogy a segítséget és támogatást nyújtson, minden kedves vásárlója részére annak érdekében,hogy szigetéssel kapcsolatos tervei, elképzelései maradéktalanul és tökéletesen megvalósuljanak.

A szigetelsbolt.hu csapata, megalakulásakor, az alábbi 4 fő célt tüzte ki maga elé:

 

1. Alacsony árak.

A legtöbben azért nem tudnak belevágni a házuk, lakásuk szigetelésébe, mert az egyszeri bekerülés költségek magasnak tűnnek az átlag jövedelmekhez képest. A hagyományos telephelyi értékesítés jelentős költség teher minden vállalkozás számára, mivel a telephely infrastruktúrája, árukészlete, logisztikája, rengeteg költséget jelent és ezek jelentősen drágítják a termékek árát, amely a vásárlókra van hárítva.

A szigetelesbolt.hu üzletpolitikája, azt a haladó szemléletet követi, miszerint, a felsleges költségek lefaragásával, összeségében a vásárlók érdekeit kívánjuk segíteni, hiszen minél kevesebb egy üzlet kiadása, annál kevesebb költséget kell áthárítani a vásárlókra.

 

2. Vásárlásra fordítandó idő csökkentése

Mai rohanó világunkban, az idő pénz, és nem mindegy, hogy mire mennyi időt kell fordítanunk. Mi nem várjuk el a vásárlóktól, hogy több órás utazással jöjjenek el hozzánk. Az internet eltrjedésével, ma már könnyedén  lehet  ügyeket intézni, vásárolni, tanácsadást kérni anélkül, hogy át kelene utaznunk a fél városon.

A szigetelés, tipikusan az a szegmense az építő iparnak, ahol online, illetve telefonon történő konzultációk mentén, pontos és szakszerű képet lehet arról készíteni, hogy az adott vásárlónak éppen milyen termékre van szüksége ahhoz, hogy háza, lakása a tökéletes módon kerüljön szigetelésre.

A kényelem mellett, legalább annyira fontos, a megfeleő szaktanácsadás, hiszen a szigetelés esetén nem elegendő a jó ár, hanem a megfelelő terméket, termékeket kell megvásárolni ahhoz, hogy a kívánt siket elérjük.

A szigetelesbolt.hu csapata, az  alábbi lehetősségeket kínálja vásárlói részézre, annak érdekében, hogy kényelmes, gyors, és pontos kiszolgálásban, illetve professzionális egyedi igényekre szabott tanácsadásban részesüljenek:

 

3. Kedvezményes házhoz szállítás

A szigetelesbolt.hu egyik legfőbb célja, hogy megvásárolt szigetelés termékek szállításának gondja, ne a vásárlókat terhelje. Az üzemanyag árak következtében a szállítási, fuvarozási díjak óriási mértékben drágítják a szigetelés költségeit, nem beszélve arról, hogy  a fuvarszervezés önmagában is jelentős időt és energiát igénylő feladat.

Lehetőséget kínálunk, hogy az ön számára megfelelő időpontot és szállítási helyszínt egyeztessen kollegáinkkal, és  mi a megbeszélt időpontban, a megbeszélt helyszínre szállítjuk az Ön által megrendelt termékekekt.

A SZIGETELESBOLT.HU MINDEN VÁSÁRLÓJA SZÁMÁRA, KEDVEZMÉNYES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍT!!!

 

4. Gyártói garancia

A szigetelsbolt.hu, közvetlenül a gyártóktól vásárolja termékeit, és valamennyi forgalmazott termékére teljeskörű gyártói garanciát biztosít. A termékek mindegyike ÉMI és CE tanusítványokkal rendelkezik.


Reméljük, hogy Önt is hamarosan vásárlóink között tudhatjuk!

Hajrá szigetelés!!!