Külső szigetelés


Az épületek külső szigetelése, ma már nem lehetőség, hanem megkerülhetetlen megoldás az egyre emelkedő energia árakkal szemben.

Sajnos,  a külső szigeteléssel kapcsolatosan, ma még jellemzően kevés ismerettel rendelkeznek a vásárlók ezért fontosnak tartjuk, hogy segítsük, ennek az egyébként megkerülhetetlen fotosságú témakörnek az elterjedését, a magyar ingatlan tulajddnosok körében.

A külső szigetelés feladata többek között, hogy megvédje házunk falainak szerkezetét, továbbá hatékonyan és jelentősen mérsékelje, a külső hőmérséklet ingadozás és hőtágulás okozta negatív fizikai hatásokat, amelyek lakóházunkra hatnak, nap mint nap.

Fontos, hogy a külső szigetelés kiegyensúlyozott, jelentős kilengésektől mentes klímát biztosít házunkban, lakásunkban, illetve a szakszerűen kiválaszott és professzionálisan felrakott külső szigetelés, jelentősen kevesebb energia számlát, valamint  úgynevezett hulladék hőt eredményez.

A klimatikai berendezések hatékonyságának értelemszerű növekedése, szintén meghatározó eredmény mivel megközelítőleg sem kell annyi energiát fordítaniuk a kívánt hőmérséklet biztosítására, mint külső szigetelés nélkül.

Összeségében kijelenthető tehát, hogy az épület falainak, homlokzatainak, lábazatainak külső szigetelése, folyamatos és számszerűsíthető, előnyökhöz juttatja tulajdonosát, lakóját.

 

Tovább az ÁRLISTA menüponthoz

Tovább az AKCIÓK menüponthoz

Tovább a KAPCSOLAT menüponthoz