Tetőszigetelés

 

A szigetelésbolt mint professzionális szigetelés szakértő fő profiljai közé tartozik a tetőszigetelés és a tető vízszigetelés, legyen szó akár új, vagy felújítandó tetőről.

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy minden esetben körültekintően kell kiválasztani a megfelelő technológiát, a megfelelő anyagokat és a megfelelő kivitelezési módszereket.

Természetesen kollégáink segítenek Önnek is megfelelő technológia, anyag és módszertani eljárás kiválasztásában.

Szakértéssel állunk rendelkezésére munkanapon 8-16 óra között, szombaton pedig 8-12 óra között.

A tető szigetelés és tető vízszigetelés során elsősorban a bitumenes és PVC fólia vízszigetelést kell számításba vennünk, mert ezek a technológiák a legalkalmasabbak ebben a szegmensben. Ettől eltérő technológiák is alkalmazhatóak, de minden esetben csak és kizárólag szakértői konzultációt követően döntsön a végleges eljárás kiválasztásáról.

A szigetelésbolt új tetők (víz)szigetelése és régi tetők felújítása során komplett kivitelezési és javítási munkálatokkal is áll az Önök rendelkezésére.

Az általunk készített munkákra 5-12 év szavatosságot vállalunk!

Kérésére kollégáink teljes körű szerkezeti és szigetelés technológiai állapotfelmérést végeznek, átvizsgálják a szerkezeti és technológiai sérüléseket. Minden esetben csak és kizárólag a legmagasabb technológiai elvárásoknak megfelelő anyagokkal és eljárásokkal dolgozunk.

Az egyik legtöbb problémát jelentő tető technológia, a lapos tető. Legyen szó új építéséről, vagy régi felújításáról a szigetelésbolt a legjobb választás a problémák megoldására, mert:

Technológiáink minden esetben a legkorszerűbbek

  • A beépítésre kerülő anyagok a legmagasabb színvonalúak
  • Szakértőink jelentős referenciával és gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek
  • Kedvező árakat kínálunk
  • Gyártóink minden esetben garanciát vállalnak termékeikre
  • Vállajuk új tetők építését és régi tetők felújítását és karbantartását
  • Nálunk mindig a vásárló az első
  • Munkáink gazdaságosak és ár érték arányosak

 

A tető szigetelés és tető vízszigetelés esetén, ha egy mód van rá akkor ne házilag próbálják meg elvégezni a munkákat, mert ezek a feladatok nagy gyakorlatot és hozzáértést igényelnek.

Soha nincsen két egyforma probléma és ezek megoldása sem mindig ugyan azt a megoldást igénylik.

A munkafolyamatoknak, az anyagoknak és a technológiáknak úgy kell egymásra épülniük, hogy minimum húsz-harminc évig a tető beázás a beszivárgás penészedés mentes maradjon.

A tetőszigetelést mindenképpen hosszú távú befektetésként kell kezelni.

Mind a bitumen lemezes, mind a PVC fóliás vízszigetelés esetén más-más előnyökkel tudunk kalkulálni, de mindkettő közös jellemzője hogy két rétegben készül. A két technológiából fejleszttették ki és mára igencsak elterjedt  egyrétegű bitumenes PVC fóliás vízszigetelést, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy csak egy rétegben kell alkalmazni, jelentős munkaórát és munkaanyagot megspórolva ezáltal.

Napjainkra a tető szigetelés és tető vízszigetelés a legfontosabb feladatok között tartják számon az építkezések és felújítások során ennek köszönhetően a technológiák is robbanásszerű fejlődésnek indultak. Ez egyrészről jó hír, mert mára igen magas a technológiai színvonal és több tíz évre biztonságos védelmet nyújtanak , másrészről viszont a vásárlóknak már annyi féle termék közül választaniuk, hogy szakértői segítség nélkül ez szinte lehetetlen vállalkozás.