Hőszigetelő rendszer típusai

POLISZTIROL LAPOS  HŐSZIGETELŐ RENDSZER

Az egyik legelterjedtebb hőszigetelő rendszer típus. Kitűnő hatékonyságú és esztéttikus megoldás a családi házak és lakások hőmegtartó képességégnek növelése céljából. A szigetelsbolt.hu, széles választákkal és a teljes szerkezeti rendszer típusokkal áll a vásárlók rendelekezésére.

KŐZETGYAPOT LAPOS HŐSZIGETELŐ RENDSZER

Ma már legalább annyira közkedvelt hőszigetelő rendszer, mint a fentebb emllített polisztirol hőszigetelő rendszer. Rendkívük széles alakalamzási területű, kiváló fizikia és hőtani hatásfokkal rendelkezik.

 

A hőszigetelő rendszer előnyei.

Hőszigetelő rendszer alkalmzásával, emelkedik a falazat hőátbocsátási képessége, megszűnik a hőhíd hatás, így kevesebb hő távozik és csökken a páraképződés, illetve annak lecsapódása.

A hőszigetelő rendszer javítja a hőérzetet, kiegyensúlyozottab belső hőmérsékeltet biztosít, ezáltal emeli a komfort érzetet.

Hőszigetelő rendszer alkalamzásával, kevesebb energiát kell használnik hűtésre - fűtésre, illetve jelentősen csökkenti a hulladék hő mennyiségét.

A hőszigetelő rendszer alkalmazásával javul az épület fizikai stabilitása, mivel kevésbé reagál a hőhatásokból adódó negatív fizikai tényezőkre.

Melyik hőszigetelő rendszert válasszuk?

A hőszigetelő rendszer árak, sajnos sokszor mint elsődleges szempont jelentkeznek a hőszigetelő rendszert vásárlók körében,  azonban mi azt javasoljuk, hogy sokkal inkább a vastagság és a termék minősége legyen az elsődleges szempont.

A szigetelsbolt.hu, elsőősorban kingstone rendszereket javasol. Ez egyrészt a kitűnő ár érték arányból adódik, de fontos, hogy cégünk a kingstone termékek előállításának valamennyi folyamatát ellenőrzi, így tudjuk biztosítani, hogy a vásárlók számára csak kitűnő és minőségi termék kerüljön értékesítésre. Fontos szempont továbbá a kingstone termékek vonatkozásában, hogy a gyártó, 10 év garanciát vállal termékeire.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy a hőszigetelő rendszer elemeit különböző gyártók termékeiből válagassuk össze. Ennek az egyetlen hátránya, hogy sokkal több időt vesz igénybe.

A szigetelesbolt.hu, kizárólag minőségi hőszigetelő rendszereket forgalmaz, amelyek mindegyike rendelkezik CE  minősítésel, és  5-10 év közötti gyártói garanciával.


Tovább az ÁRLISTA menüponthoz

Tovább az AKCIÓK menüponthoz

Tovább a KAPCSOLAT menüponthoz