Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer


A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer az alábbi tulajdonságaik miatt terjedtek el világszerte a legjobban a szigetelőanyagok között:

A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer könnyen kezelhető, így felhasználása nem jelent problémát. Természetes és újrahasznosított alapanyagból készül, könnyen szállítható. Az épületek energiafelhasználását kitűnően javítja -ezzel környezetünket is védjük . A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer nem öregedik , sok éven keresztül biztonsággal szigeteli az épületeket. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer kiváló hő - és hangszigetelést biztosít, sőt még az A1-es (nem éghető) tűzvédelmi besorolással bővíthetjük a felhasználási területeket. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer kiváló minősége és ár-érték aránya miatt, a legjobb a szigetelések között.  A Knauf kőzetgyapot hőszigetelő rendszer termékek, akár több évtizedeken keresztül megőrzik kitűnő  fizikai paramétereiket. A  garantált minőségre CE és Keymark bizonyítványuk is utal, ezek a tanúsítványok megléte független szakértői minőségellenőrzők által készül. A  megfelelő kőzetgyapot hőszigetelő rendszer vastagsága már szakértők dolga. Ha nincs tisztába milyen vastagságű ,minőségű termékre van szüksége vegye fel a kapcsolatot velünk. www.szigetelesbolt.hu

Nagyon fontos ,hogy minden vásárló tisztában legyen ,hogy mik a különbségek az egyes kőzetgyapot hőszigetelő rendszer típusok között. A leggyakoribb a λ = 0044 W/mK képességű alap kőzetgyapot hőszigetelő rendszer.Terméklista.

Több gyártó kőzetgyapot hőszigetelő rendszer terméke is megfelel az előbb említett hővezetési tényezőnek. A hőátvezetési tényező minnél kisebb annál kedvezőbb a hőszigetelése a termékeknek. Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk. A belső tér felé a szigetelésre párafékező fóliát kell helyezni, amely megakadályozza, hogy pára hatoljon be a szigetelőanyagba, ezzel megakadályozva a páralecsapódást. A vázszerkezetre deszkaburkolat kerül, ahol a belső oldalra gipszkartont lehet rögzíteni, a külsőre pedig a végső fa, vagy fém burkolatot. Mi azt tanácsoljuk partnereinknek ,hogy kőzetgyapot hőszigetelő rendszer vásárlása esetén a jobb minőségű , a még kiválóbb hőszigetelő képességű termékeket használják fel.

A csúcsminőségű kőzetgyapot hőszigetelő rendszer szigeteléssel már a könnyű szerkezetű házak is szigetelhetők kiválló hő-hang szigetelő képességüknek köszönhetően. Mivel az kőzetgyapot hőszigetelő rendszer szigetelés nem veszi fel a vizet és kiemelten tűzgátló a könnyű szerkeztű házak szigetelésének a legjobb választása.

Ha belső térben szeretne hő és hangszigetelni, akkor is érdemes a kőzetgyapot hőszigetelő rendszer típusokat választani. Atáblás kőzetgyapot hőszigetelő rendszer elsősorban belső terekben, főleg válaszfalak hő- és hangszigetelésre lett kifejlesztve. A 625 mm-es szélességű méretének köszönhetően kiválóan alkalmazható gipszkarton válaszfalak közbenső szigetelésére a tartóprofilok közé.

Amennyiben az elválasztó szerkezet különböző hőmérsékletű tereket választ el, a fűtött oldalra párazáró réteget kell helyezni, mely megakadályozza, hogy a szigetelőanyagba nedvesség jusson. A belső burkolat lehet gipszkarton, fa lambéria, vagy más anyag is.

 

Tovább az ÁRLISTA menüponthoz

Tovább az AKCIÓK menüponthoz

Tovább a KAPCSOLAT menüponthoz