Szeretettel köszöntjük a  www.szigetelesbolt.hu honlapján!

Cégünk szigetelés termékek (hő, hang és vízszigetelések) forgalmazását végzi jellemzően a magyar piacon. Széleskörű szigetelési termékskálánkat a legjobb árakon kínáljuk. A legkorszerűbb kapcsolódó szolgáltatásokkal, garantált minőségű szigetelési anyagokkal állunk rendelkezésükre.

A szigetelés jelentőségét nem kell Önöknek bemutatnunk. A növekvő energia árak, gazdaságossági szempontok, a környezetvédelem, a jó lakóklíma, ami miatt szüksége van cégünkre, és az általunk forgalmazott szigetelés anyagainkra, valamint a szigeteléshez kapcsolódó szolgáltatásainkra.
Segítünk kiigazodni a szigetelési anyagok és eljárások között. Reméljük, hogy weblapunk elkalauzolja Önöket a szigetelés területén – legyen Ön akár lelkes ezermester, vagy profi kivitelező.

A weblapunk kialakítása felhasználóbarát, segítséget ad szigetelési problémái megoldására, szigetelés termékek keresésére, valamint információszerzésre. Ha nem talál megoldást és még kérdése maradt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!

Akciós szigetelések menüpontban a legjobb árakat biztosítjuk adott szigetelés termékre az országban.

Több éves tevékenységünk során szerzett tapasztalataink, vásárlási volumenünk és számos kapcsolatunknak köszönhetően a legjobb árakon szerezzük be szigetelés termékeket közvetlenül a gyártóktól, hogy Önöknek a legkedvezőbb áron tudjuk továbbkínálni ezeket az építőanyagokat. Működésünk kialakítása során figyelembe vettük, hogy a lehető leggyorsabban, kényelmesebben megvásárolhassa az Ön számára szükséges szigetelési anyagokat. Úgy a szakemberek, mint az Önök által megvásárolt szigetelés anyagok, akár több évtizedig kifogástalanul szolgálhassák  igényeiket.

Szigetelés termékek minőségét kiváló termékgyártó partnereink: Gecsatherm, Ursa, Knauf Insulation, Jász-Cell, Austrotherm, Nikecell, Kingstone, Terranova, Dryvit, Graymix, Mapei garantálják.

Szigeteléshez kapcsolódó szolgáltatásaink: online rendelés és fizetés, házhozszállítás, nagy raktárkészlet, szigetelési anyag kalkuláció, szigetelési termékajánlás, árajánlat készítés, szakember közvetítés, helyszíni konzultáció.

A szigetelés mellet a környezetvédelemre is fontos hangsúlyt fektetünk. Környezetbarát technológiával gyártott termékek (Knauf ECOSE szálas szigetelő anyagok, szilikát vakolatok, ásványgyapot szigetelések stb.) forgalmazását helyezzük előtérbe. Ezeknél a termékeknél külön felhívjuk figyelmét a környezetbarát gyártási technológiára.

Partner cégünk a megújuló energiát helyezi előtérbe. Napelemek segítségével megoldjuk melegvíz ellátását a leggazdaságosabb módon és fotovoltarikus rendszerekkel elektromos áramot termelünk. Mindehhez csak soláris energia –a nap kell! Környezetbarát technológiával megtermelt energiát megőrizzük, hatékonyan használjuk fel a jó szigeteléssel ellátott ingatlanában.

Sőt az aktuális szigetelés pályázatokat megírjuk Ön helyett és vissza nem térítendő támogatás során, a legjobb áron jut környezetbarát technológiához.

Ilyen komplex szigeteléssel foglalkozó vállalkozás mint a  nagyon ritka hazánkban. Kérjük, tegyen próbára bennünket, bízzon meg bennünk és elégedett vásárlóként ajánljon bennünket ismerősének!

Köszönjük!

RopetPro Kft.

Cégjegyzékszám
01-09-305407
Adószám
26164940-1-43

Székhely
1116 Budapest, Sáfrány utca 44. 6. em. 69.

garantált minőségű szigetelés hőszigetelés termékek a legjobb árakon +3620 20 99 009

Szigetelés, szigetelések , legjobb árak az országban