Polisztirol szigetelés

Dryvit szigetelés, polisztirol szigetelés, polisztirol hőszigetelés, nikecell szigetelés


EPS 80 HOMLOKZATI polisztirol szigetelés

EPS 100 LÉPÉSÁLLÓ polisztirol szigetelés

XPS LÁBAZATI polisztirol szigetelés

Tudja Ön:

 1. Hogyan takaríthat meg Önnek, több százezer forintot, a dryvit szigetelés?
 2. Egész Európában még mindíg a legjobb szigetelési forma a polisztirol szigetelés?
 3. Mire érdemes tekintettel lenni a nikecell szigetelés megvásárlásánál?
 4. Milyen előnyökkel jár a polisztirol hőszigetelés, a drágább szigetelésekkel szemben?

A szigetelésbolt.hu mindenre kiterjedően a legátfogóbb segítséget nyújtja partnerei részére, polisztirol szigetelés, polisztirol hőszigetelés, nikecell szigetelés és dryvit szigetelés tekintetében.

Úgy tűnik, megint egy energiaválsággal kell szembenéznünk. Az energiafogyasztásunkat radikálisan le kell csökkenteni ahhoz, hogy a kifogyó és jelentősen dráguló olaj ne okozzon országokon belüli és régiók közötti konfliktusokat. Ehhez pedig dryvit szigetelés (más néven, polisztirol szigetelés, polisztirol hőszigetelés, vagy nikecell szigetelés)- mégpedig egyre jobb minőségű – lesz számunkra a megoldás.


Először is tisztázni kell egy fontos tényt.

Dryvit szigetelés, polisztirol szigetelés, polisztirol hőszigetelés, nikecell szigetelés ugyan azt jelenti. Noha az ország különböző pontjain má-más néven váltak ismerté, és még a kivitelezők is másképpen nevezik, a polisztirol szigetelés, polisztirol hőszigetelés, nikecell szigetelés, dryvit szigetelés ugyan azt jelenti.

Miért fontos a dryvit szigetelés?

Ma már elsődleges szempont minden lakás tulajdonos számára, hogy az épültben amelyben lakik, kellemes és kényelmes hőérzet mellett, jól érezze magát az egész család. Ehhez segít hozzá a polisztirol hőszigetelés. A rosszul szigetelt ház, lakás, vagy épület központjában a hőmérséklet jóval több, mint a falak mellett, ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy "süt" a hideg a falakból, padlóból, födémekből. A polisztirol hőszigetelés az épület bármely pontjainak egyenletes melegét teszi lehetővé.

Dryvit szigetelés az épületeink megóvását is segíti. Csökkenti a falszerkezet termikus igénybevételét. Nyáron a rosszul szigetelt fal külső oldala domborúvá válik a melegtől, télen homorú lesz a hidegtől és ezekben a mozgásokban az évek során "elfáradnak" a falszerkezet anyagai. Ezen mozgások minimalizálását segíti a nikecell szigetelés. Segít még a falban elhelyezett gépészeti csövek fagyveszélytől való megóvásában is, valamint csökkenti a párakondenzációs veszélyt, azzal hogy a harmatpontot kitolja a külső falsíkra, átgondolt szellőztetés mellett, ami az épületek belső penészedésének, gombásodásának megszűnését jelenti.

Nagyon fontos szempont, a nikecell szigetelés figyelembevételénél, hogy rendkívüli mértékben csökkenti a költségeinket. A fűtési energiatakarékosság pénzsporólási lehetőséget rejt a háztartások számára. A polisztirol hőszigetelés alkalmazásával a falazat hőszigetelő képessége 40-70 %-kal nőhet, ami fűtésszámlánkra igencsak kihat. Ehhez kapcsolódóan fontos szempont, hogy óvjuk környezetünket, amit ugyancsak segít a polisztirol szigetelés, hiszen ha kevesebbet kell fűteni a jó hőszigetelés miatt, csökken a füstgáz kibocsátás. Ez a folyamat egy épületnél sem elenyésző, de gondoljunk csak bele globális méretekben.

A fűtési energiatakarékosság mellett ne feledkezzünk meg a fordítottjáról sem. Szakemberek kimutatták, hogy Európában évente 10 %-kal nő a klímatizált helységek száma. Ez azért érdekes, mert tudható, hogy 1 celsius fok hűtéshez háromszor annyi energia kell, mint ugyanennyi fok felfűtéséhez. Azt meg ugyebár mondanunk sem kell, hogy háromszor annyi energia mit jelent pénzbe átszámolva. A polisztirol hőszigetelés ebben is segít, mert ahogyan télen benn tartja a hőt és nem engedi bejutni a hideget, úgy nyáron a meleget zárja ki, és a hűvösebb levegőt őrzi.

Dryvit szigetelés, polisztirol szigetelés, polisztirol hőszigetelés, nikecell szigetelés -Hogy ne az utcán legyen kellemes a hőmérséklet!!!!

Dryvit szigetelés raktárról, INGYENES vakolat színkeveréssel!!!

POLISZTIROL HŐSZIGETELÉS AKCIÓK!!!

ÉMI által minősített kiváló minőségű Nikecell szigetelés!!!

Házhoz szállítási határidő: 3 - 5 munkanap (egyeztetés szerint!)!!!

Megfelelően kialakított épületek dryvit szigetelés esetén, elkerülhetők a hőhidak és ezzel együtt a penészfoltok kialakulásai. Komfortérzete javul a hőszigetelt falazatnál, csökken a fal és a belső helyiségek levegőjének hőmérséklete közötti különbség. Kellemesebb hőérzetet biztosít, nem érzi a falak ,padlók, födémek hideg sugárzását, alacsonyabb levegő hőmérsékletnél is jól érzi magát, és javítja az épület hőtároló képességét.

A jól kiválasztott polisztirol szigetelés energiát és ezzel pénzt takarít meg. A dryvit szigetelés kiválóan alkalmazható utólagos szigetelésnél illetve új épületek homlokzatszigetelésre is egyaránt. Az energiaárak folyamatos növekedése, a környezet- védelem és a rendelkezésreálló energiaforrások szűkössége miatt, egyre nagyobb igény mutatkozik a polisztirol hőszigetelés, polisztirol szigetelés alakamazására.


Dryvit szigetelés, most több mint 160 Féle KINGSTONE színekből felár nélkül!!!


A polisztirol hőszigetelés felépítése: EPS pihentetett polisztirol lap, ragasztó, ill. ragasztó tapasz, üvegszövet háló, dübel, élvédő és lábazati kezdőprofil, különböző struktúrájú és színárnyalatból álló homlokzati vékony vakolatból áll.

Tudni kell, hogy a hideg energia háromszor olyan drága, mint a meleg energia, vagyis az, hogy nyáron a lakás hőmérsékletét egy fokkal csökkentsük, háromszor annyiba kerül, mint az, hogy télen egy fokkal növeljük azt. A polisztirol hőszigetelés tehát megéri a klímával rendelkezőknek is.

Cégünk a polisztirol szigetelés területén megtalálható, valamennyi termékkel dolgozott már, és évente több 100.000m2 eladott termék alapján a polisztirol hőszigetelés terén biztonsággal tudjuk az Önnek legmegfelelőbb polisztiol hőszigetelés termékeket kiválasztani.

Ha ki akarunk választani egy dryvit szigetelés rendszert, vagy padló, födém szigetelését tervezzük, először is tisztában kell lennünk épületünk szerkezetjellemző hőátbocsátási tényezőjével, amit szakmai körökben "k" értéknek neveznek, ennek fizikai mértékegysége a W/m2K. Például egy 15 cm vastag vasbeton fal + egy 5 cm-es polisztirollapos rendszer "k" értéke 0.64, egy B30-as fal ugyanilyen vastag polisztirollappal csupán 0.51. Épületünk akkor jó, ha a "k" értéket minél lejjebb tudjuk szorítani. Egyébként Magyarországon ez a "k" érték 0.4-0.5 között mondható elfogadhatónak, nyugat Európában viszont mindössze 0.2-0.3 között mozog. Cégünk munkatársai segítenek Önnek a szakmai kérdések megválaszolásában, így a helyes vastagságú hőszigetelő rendszer kiválasztásában is.

Dryvit szigetelés kiválasztásánál szempont, hogy sokszor meglévő homlokzati vakolatokon használják, azok elhasználódása, málása, elöregedése miatt. Tehát a rendszer egyaránt alkalmazható vakolatlan felületre és meglévő homlokzati vakolatokra is, ami ismét költségkímélést jelent, hiszen megspóroljuk a régi vakolat leverését és az építési törmelék elszállítását. Mivel pedig új vakolat kerül az épületre, ami a rendszer része, fontos tudnunk, hogy gazdag szín és struktúraválasztékunk van. Tehát a felület tapintásának, érdességének kiválasztásán kívül több száz szín közül dönthetünk.

Alzatoknál, födémeknél a lépésálló polsztirol használata javallot, hiszen ezzel tudjuk biztosítani, mind a szerkezeti elemek épségét felújítás esetén, valamint új építésénél a könnyű és gyors munkavégzés menetét. természetesen mind ezek mellett az ár - érték arány, illetve a jelentős energia megtakarítás is lényges szermpont, amelyek együttes tényezői, messze a legjobbak a polisztirol szigetelés vonatkozásában.

A polisztirol szigetelés összetevõi felhasználási sorrendben:

. mûgyanta alapú polisztirollap ragasztó

. polisztirollap (a kívánt vastagságú, 3 hónapig pihentetett 50x100-as tábla)

. üvegszövet (a megfelelõ minõségû háló súlya 145g/m2)

. vékonyvakolat alapozó (speciálisan a vékonyvakolathoz tartozó)

. vékonyvakolat (sokféle struktúra és szinválasztékban)


A polisztirol szigetelés tartozó kiegészítõk, melyeket külön kell rendelni és fizetni:

. kezdõsinprofilok

. különbözõ élvédõprofilok

. különbözõ tömítõprofilok (ablakokhoz, erkélyekhez, dilatációkhoz)

. dübelek (rögzítéshez, a megfelelõ szabályok alapján)

. díszítõ elemek

A polsztirol hőszigetelés előnye

 • Polisztirol szigetelés esetén, 40-50%-al csökkenthető a hő veszteség családi házunknál, lakásunknál.
 • Polisztirol hőszigetelés esetén, a hőérzetünk javul, emelkedik a lakásbelső hőmérséklete
 • Dryvit szigetelés esetén, kisebb lesz az igénybevétel a téli nyári hőingadozás alkalmával.
 • Nikecell szigetelés esetén, nem lesznek hő hidak a hőszigetelés elkészítése után.
 • polisztirol szigetelés, megelőzi a penészedés, gombásodást.
 • Dryvit szigetelés esetén, festhető a felület
 • Polisztirol szigetelés páraáteresztő, vízzáró, és mosható
 • Polisztiro hőszigetelés akár 50% fűtési költségmegtakarítást eredményez.
 • Dryvit szigetelés esetén, egészséges és kellemes a lakásklíma
 • Polisztirol szigetelés esetén, nincs lakótér veszteség
 • Drívit szigetelés esetén, széles szín- és struktúra választék
 • Polisztirol szigetelés, jelentős energia kötlség megtakarítást eredményez.

Miért fontos még a polisztirol hőszigetelés?

 • A környezetvédelme miatt
 • A belső kellemes klíma miatt
 • Az alacsony energia felhasználás miatt
 • Növeli az épületünk értékét, élettartalma is hosszabb lesz

Mennyire hőszigetel a Nikecell szigetelés?

A polisztirol szigetelés csomagolásán talákható, a hővezetési tényező (λ, mértékegysége: W/mK), és (R, mértékegysége: m2K/W) hővezetési ellenállás adatai. Ezek segítségével könnyen kiszámítható, a tervezett sszigetelés hőátbocsátási tényezője ( U, mértékegysége: W/ m2K).P

Polisztirol szigetelés, EPS (expandált polisztirol) hőszigetelő lapok hővezetési tényezője (λ) átlagosan 0,04 W/mK.

A 2006. évtől bevezetett poisztirol hőszigetelés követelményértékei:

 • falak: U ≤ 0,45 W/ m2K. Ez már elérhető kb. 4-8 cm polisztirol szigetelés alkalamzásával, a fal fajtájától és típusától függően.
 • tetők: U ≤ 0,25 W/ m2K. Ez már elérhető kb. 14-20 cm polisztirol szigetelés alkalamzásával, a tető fajtájátólv és típusától függően.
 • padló: U ≤ 0,50 W/ m2K. Ez  már elérhető kb. 6-8 cm polisztirol szigetelés alkalmazásával, a padló fajtájától és típusától függően.

Milyen páraáteresztő a polisztirol szigetelés?

A polisztirol szigetelés, páraáteresztő. Ez azt jelenti, hogy semmilyen tér-elhatároló felületen, szerkezetben, nem akadályozzák a kellő páraáramlást.

Számtalan vizsgálat igazolta azonban, hogy a páramennyiség alig 3-4%-a távozik a falazatokon, födémen, padlón keresztül, mközben 96-97%-a, a szellőztetés,  elszívás és nyílászárók résein keresztül távozik el. Ennek értelmében, ha a nyílászárók tökéletesen zárnak, a falakon keresztül, sem polisztirol hőszigetelés, sem polisztirol szigetelés nélkül nem képes a páratöbblet eltávozni, éppen ezért a tökéletesen záró nyílászárókat olyan szellőztetőkkel kell ellátni, amelyek segítségével, a többlet pára elvezetésée lehetővé válik

Tűzveszélyes-e a polisztirol szigetelés?

Polisztirol szigetelés tekintetében igen lényeges kérdéskör, hogy a polisztirol szigetelés éghető-e? Napjaink híradásaiban többször lehetett hallani, hogy dryvit szigeteléssel ellátott házak égtek le és hogy ez mennyire lehet összefüggésben a dryvit szigetelés tényével. Nos a válasz: semennyire.

A polisztirol hőszigetelés termékek kizárólag közveteln nyílt lánggal történő érintkezés esetén égnek. A polisztirol szigetelés termékek, gyártási technologiájára itt nem térünk ki, de azt mindenképpen tudni érdemes, hogy a polisztirol szigetelés termékek, égésgátló anyagok hozzáadásával készülnek.

A polisztirol szigetelés, szinte minden esetben valamilyen fedőréteggel van ellátva, ezáltal a közvetlen nyílt lánggal történőérintkezése szinte kizárt. ez azért fontos, mert a polisztirol szgetelés, csak és kizárólag nyílt lánggal történő közvetlen érintkezés során ég. Amint megszűik a közvetlen nyílt lánggal a kapcsolat, azonnal el áll az égése. A forró levegő, vagy füst a dryvit szigetelés égését nem okozza.

A polisztirol hőszigetelés és a nedvesség

A Nikecell szigetelés termékek, a nedvesség hatására n, sem az egészségre, sem a környezetre nem károsak.

A dryvit szigetelés, a vízzel, vagy nedvességggel érintkezve , természetesn képes a felvételére. Ennek oka az, hogy minden spolisztirol szigetelés termék, vagy rendszer értékesítés esorán, külön felhívjuk a vásárlók figyelmét arra, hogy amint vízzel érintkezik a polisztirol szigetelés, azonnal romlani fog a szerkezeti tabilitása, illetve hőszigetelő képessége.

A dryvit szigetelés alkalamzása során, különs tekintettel kell lenni, arra, hogy a polisztirol hőszigetelés, csak nedvességtől védett flületeken lehet alkalmazni. Különös figyelmet kell fordítani, a megfelelő vízszigetelésre, nedves technológiára épülő védő-és fedőrétegek kialakítására.

A leg általánosabb nedvesség záró anyag, a párazáró fólia, amelynek alkalamzása, meggátolja a polisztirol hőszigetelés befolyó cement okozta hőhidak kialakulását.

A szigtelesbolt.hu a nedves helyeken történő polisztirol kialakítására, a zártcellás, (XPS) termékeket javasolja, amelyek nedves kfelületeken is  megtartják hőszigetelő képességüket.


Tovább az ÁRLISTA menüponthoz

Tovább az AKCIÓK menüponthoz

Tovább a KAPCSOLAT menüponthoz

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEINK

 


LÉPÉSÁLLÓ EPS 100 POLISZTIROL

garantáltan legjobb áron!!

 

 

2cm-es
polisztirol szigetelés
540
Ft./m2
3cm-es
polisztirol szigetelés
810
Ft./m2
4cm-es
polisztirol szigetelés
1080
Ft./m2
5cm-es
polisztirol szigetelés
1350
Ft./m2
6cm-e
polisztirol szigetelés
1620
Ft./m2
7cm-es
polisztirol szigetelés
1890
Ft./m2
8cm-es
polisztirol szigetelés
2160
Ft./m2
10cm-es
polisztirol szigetelés
2700
Ft./m2

 

DRYVIT HŐSZIGETELŐ

RENDSZER, 1,5MM-ES

KINGSTONE VAKOLATTAL

2cm-es
dryvit szigetelés
1495
Ft./m2
5cm-es
dryvit szigetelés
2020
Ft./m2
6cm-es
dryvit szigetelés
2195
Ft./m2
7cm-es
dryvit szigetelés
2370
Ft./m2
8cm-es
dryvit szigetelés
2545
Ft./m2
10cm-es
dryvit szigetelés
2895
Ft./m2
12cm-es
dryvit szigetelés
3245
Ft./m2
15cm-es
dryvit szigetelés
3770 Ft./m2

DRYVIT HŐSZIGETELŐ
ALAP RENDSZER

2cm-es
dryvit szigetelés
750 Ft./m2
5cm-es
dryvit szigetelés
1275 Ft./m2
6cm-es
dryvit szigetelés
1450 Ft./m2
7cm-es
dryvit szigetelés
1625 Ft./m2
8cm-es
dryvit szigetelés
1800 Ft./m2
10cm-es
dryvit szigetelés
2150 Ft./m2
12cm-es
dryvit szigetelés
2500 Ft./m2
15cm-es
dryvit szigetelés
3025 Ft./m2