Szigetelés pályázat

 


Cégünk támogatja a magánvásárlók homlokzati és födém szigetelésének pályázatát pályázaton kívül is, akciós áron megvásárolható szigetelőanyagokkal, az alábbi elérhetőségen:

(kattintson az akciókra)

AKCIÓK!!!

 

 

Az aktuálisan elérhető pályázatokkal kapcsolatban az Energetikai Pályázati Központ oldalát érdemes böngészni, itt az igénylésre vonatkozó információk is elérhetők.

 

Az igénylés menete

 

  1. Közzéteszik a pályázati felhívást a hivatalos kormányzati oldalon, a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. weboldalán - ide ügyfélkapus regisztrációval lehet belépni. Ebben lesznek benne az igénylés feltételei, illetve az is, hogy milyen munkálatokra lehet felvenni a támogatást. Az egyetlen probléma, hogy a közzététel időpontját nem lehet előre tudni.
  2. A pályázat kiírása után legkorábban 30 nappal nyílik meg a beadási kapu - de ez az időpont nyilvános, így mindenki, aki szeretne benne részt venni, egyszerre adhatja be a pályázatát. Az Otthon Melege Programban való részvételhez akkor történhet meg a regisztráció, ha a beadási kapu megnyílt.
  3. Az elbírálásra akár hónapokat is kell várni a pályázat beadása után, az eredményről levélben értesítenek mindenkit. A kivitelezést csak azután kezdhetik meg az Otthon Melege Program nyertesei, ha kézhez kapták a Támogatói Okiratot. A nyertesek listája szintén az NFFKÜ weboldalán érhető el.

 

Az Energetikai Pályázati Központ oldalán lévő információk szerint az Otthon Melege Programon belül jelenleg nincs elérhető alprogram, várólistára azonban fel lehet iratkozni. Ez azért hasznos, mert a pályázatok megjelenési idejét nem mindig lehet előre tudni, a feliratkozásért cserébe viszont értesíteni fognak, ha a kitűzött célnak megfelelő pályázatot lehet beadni - így el lehet kerülni, hogy valaki lemaradjon a határidőről.

 

A Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. (NFSI) oldalát már nem érdemes böngészni, mivel 2020-ban a program átkerült a már fentebb említett NFFKÜ-höz.